Telefoonnummer: 06 22 119 448 - Mail: info@jackieverhuur.nl

Help ons helpen!

OPGEVEN IS GEEN OPTIE

Wat gaan we doen?

Op 6 en 7 juni 2018 vindt de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats. Wij, Jackie en Sylvia van Jackie Verhuur en Friet.nu staan deze dagen met een frietwagen bovenop de top van de beroemde berg de Alpe d’Huez. Alle opbrengsten uit de verkoop van onze friet en snacks worden volledig gedoneerd aan de actie Alpe d’Huzes.

frietkar

Hoe kan ik helpen?

Zoals gezegd worden alle opbrengsten gedoneerd. Maar natuurlijk maken wij ook kosten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de inkoop van alle snacks.

Je kunt ons daarom helpen deze kosten te besparen, zodat het bedrag dat we binnenhalen volledig naar het goede doel kan.

Wat is Alpe d’HuZes?

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Vul je gegevens in en help ons helpen

DONEREN IS NIET MEER MOGELIJK

Sponsors

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...